Тази зеленчукова БИО Подправка за барбекю на Herbes del Moli е добавка към печено месо – на скара, шиш или на фурна, която подобрява вкуса и му придава изискан аромат
Особеността на тази подправка е, че съдържа морска сол в малко количество, а всички съставки са подбрани така, че да са в хармония с месо, риба, птици, гъби и всякакви други продукти. Билките и подправките, съдържащи се в комплекса, се използват в изсушен вид. Подправката за барбекю е специално подбрана смес, която обогатява и добавя пикантност на вкуса на месото. Съдържа пушен пипер, червен пипер, захар, домат, черен пипер, чесън, лук, кориандър, мащерка. Подходяща е за свинско, агнешко, телешко, пилешко и дивеч.
Счуканият черен пипер е отлична подправка, използвана за приготвянето на месо, риба, сосове, супи, маринати и зеленчукови салати.
Сухата подправка лук е незаменима при приготвянето на различни бульони и маринати. Има мек вкус и приятен аромат. Често се включва като ключов компонент в сложни комбинации от подправки, каквато е сместа за барбекю.
Чесънът има ярък и запомнящ се аромат, затова се използва с повишено внимание. Перфектно дозираното му количество в БИО Подправката за барбекю е идеално допълнение и към други месни ястия и различни бульони. Чесънът е незаменим при приготвянето на маринати, дресинги и сосове.
Сушените домати са натурален продукт, който, благодарение на обработката, получава плътен, пикантен, леко сладък вкус с наситен аромат на току-що набран плод. Сушените на слънце домати запазват своите хранителни свойства и са чудесна добавка към месо, риба, салати, пица, паста и супи..
Смленият червен пипер се добавя при приготвяне на сосове, салати, месо, риба, маринати, бульони, месни, рибни или зеленчукови консерви, супи с ориз. Съчетава се с кориандър, чесън, дафинов лист, чубрица и босилек.
Кориандърът е една от най-разпространените и най-универсални подправки. Използва се за задушаване на месо и зеленчуци, добавя се към маринати и супи, но вкусът му върви най-добре с месо. Подправката има много полезни качества. Може да стимулира апетита и да подобри храносмилането.
Мащерката е подправка със силен аромат, който се разгръща особено добре при варене или задушаване на различни ястия. Билката е доста специфична на вкус и изключително подходяща към печена гъска, свинско и агнешко месо, картофи, домати, патладжани и тиквички. Подобрява работата на храносмилателния тракт, облекчава метеоризъм и коремни спазми.
Съставки: Морска сол, пушен пипер, червен пипер, захар, домат, черен пипер, чесън, лук, кориандър, мащерка
Може да съдържа следи от целина.
Нето тегло: 45 g
Дозировка и приложение
Съхранение: На сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.
Годност и партида: Маркирани на опаковката.
Производител
Производител: Herbes del Moli, Испания.
Вносител: Холиста Експрес ЕООД гр. София кв. Полигона бл. 43
www.revita.bg www.herbesdelmoli.bio
Тел.: 0700 12498